Regisztráció OVM WORKSHOP részvételre

Segítünk dönteni egy rövid útmutatással annak érdekében, hogy a lehető legjobb helyen tudd hasznosítani a szakemberek tanácsait a vállalkozásod fejlesztéséhez! A vállalkozói sikeresség fokozása és az üzleti eredmények növelése érdekében a két workshop EGYIKÉRE tudsz jelentkezni. A workshopok 3*1,5 órás időtartamúak, 15 perces szünetekkel. A workshopokat 10 fős résztvevői létszámmal tervezzük, de minimum 6 fő regisztrációja szükséges a program megvalósításához.

Vállalkozás tudatos fejlesztése, az ismeretlen fejlődés szakaszai:

Egyszóval: tevékenységi innováció! Máshogy megközelítve a vállalkozói ötlet validálása.

Dr. Imreh Szabolcs abban segít számodra, hogy miként tudod mérlegelni az ötleted vállalkozásállóságát. Mire kell fókuszálnod a sikerhez vezető úton, hol kell különösen odafigyelned, hogyan fogj hozzá az előkészítéshez és miket kell elkerülnöd! Hozz tudatos és jó döntéseket!

Vállalkozás fejlődését szolgáló üzleti működés alapvető összefüggései:

Egyszóval: működési innováció! Máshogy megközelítve az üzleti modell stabilizálása.

Dr. Vilmányi Márton abban segít számodra, hogy hogyan tudod hatékonyabban elérni a tevékenységed eredményét. Mire kell hangsúly fektetned az értékteremtésedben, hogyan mérlegeld az üzleti lehetőségeket és miként fedezd fel a költségek és bevételek által kínált eredménynövelési pontokat. Vigyél véghez eredményes változásokat!

Reális marketing célkitűzések, hatékony média csatornák és eszközök a vállalkozás szolgálatában!

Egyszóval: marketingaktivitás célzottan. Máshogy megközelítve a piaci erősödést szolgáló, tudatos marketing kidolgozása.

Huszár Sándor abban segít számodra, hogy reális marketing célkitűzéseket tudj meghatározni és a lehetőségeidhez mérten válaszd meg a marketing eszközöket. Mindezt szakmai támogatás mellett. Gyakorlati példák biztosította segítség a marketing problémák megoldásának tervezésében.

Akkor jöhet a választás!

Az alábbiak közül kérlek jelöld meg azt a szűkebb témakört, ami a workshop kapcsán a leginkább érdekel!

Olyan információkra vágysz, amelyek segíthetnének vállalkozásod dinamizálásában? Kíváncsi vagy arra, hogyan segítenek tapasztalt vállalkozók kevésbé tapasztaltakat, s hogyan segíthetnének esetleg téged is? Szívesen sajátítanál el vállalkozási ismereteket, tökéletesítenéd vállalkozói kompetenciáidat, de nem tudod, milyen képzésen érdemes részt venni? Érdekel, hogy milyen tendenciák jellemzők ma a vállalkozási piacon? A 30 éve vállalkozások fejlesztésével foglalkozó SEED Alapítvány hírlevele segít az eligazodásban. 
Az Adatkezelési Tájékoztató itt olvasható.