Országos Vállalkozói Mentorprogram - Lépj szintet a vállalkozásoddal!

Lépj szintet a vállalkozásoddal!

Fejlesztő programsorozattal folytatódik az Országos Vállalkozói Mentorprogram


Változó körülmények ellenére is kiszámítható üzleti működés

Online Tudásmegosztó esemény az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében

Hogyan építhetjük vállalkozásunkat stabil alapokra, miközben az üzleti környezet már évek óta változásban van? Bevételeimet építhetem-e a ma kínált termékeimre, szolgáltatásaimra és azokra a vevőimre, akiket ma ismerek? Milyen praktikákat érdemes elsajátítani és már most alkalmazni, hogy a változó körülmények között is kiszámítható legyen a vállalkozásod működése? Hogyan alakítható ennek megfelelően az üzleti modellünk?

A neves meghívott beszélgetőpartnerek rávilágítanak azokra az üzleti környezetben történő változásokra, melyekre tekintettel kell lennünk és/vagy reagálnunk kell saját üzleti modellünk újragondolásával akkor, ha a célként tűzzük ki vállalkozásunk minőségi és/vagy mennyiségi szintlépését.

Időpont: 2022. május 24., kedd, 9:45-12:00

Helyszín: ONLINE

 

  9:45 - 10:00 „Megérkezés” az online felületre
10:00 - 10:05 Köszöntés - Lakatosné Lukács Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, SEED Alapítvány
10:05-11:00

Változó körülmények ellenére is kiszámítható üzleti működés

Moderált beszélgetés, melynek résztvevői:

Prof. Dr. Csath Magdolna, Prof. Dr. Csath Magdolna a Szent István Egyetem Emeritus professzora és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanár kutatóprofesszora, a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem vendégprofesszora, valamint a Versenyképességi Tanács tagja. Professzor asszony foglalkozik a  kisvállalkozások szerepével a modern gazdaságokban, és kutatja üzleti környezetük alakulásának főbb tendenciáit.

Szabó Ervin, Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója – aki az általa vezetett cég elmúlt években elért növekedésének jógyakorlatát osztja meg velünk és reagál gyakorlati tapasztalataira támaszkodva.

A beszélgetés moderátora:

dr. Csepeti Ádám, a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézetének adjunktusa, a Market Orientation Kft. ügyvezető tulajdonosa, a SEED Alapítvány üzleti modellezési trénere

11:00-11:30 Hozzászólások, kérdések, beszélgetés a témában az előadókkal és egymással
11:30-11:45 A személyre szabott vállalkozói információ - a vali.hu oldal bemutatása, a kapcsolódó támogatási lehetősekkel - dr. Billo Kármen, projektvezető, IFKA
11:45-12:00 Lépj szintet a vállalkozásoddal! – Mi a következő lépcső a szintlépéshez? - Lakatosné Lukács Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, SEED Alapítvány
12:00-12:10 Lezárás, elköszönés

 


A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyet itt lehet megtenni 2022. május 22-ig:

A belépéshez szükséges linket a regisztrált vendégek május 23-án, hétfőn fogják megkapni a regisztrációkor megadott e-mail címükre.


Kapcsolat: mentorprogram@seed.hu
SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány
www.seed.hu

 

Ismertető az Országos Vállalkozói Mentorprogram fejlesztő programsorozatáról

 

Személyes és online tudásmegosztó események, egynapos szakmai workshopok, és vállalkozásra szabott személyes tanácsadási alkalmak képezik a részét annak a komplex vállalkozásfejlesztési programsorozatnak, melyet az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében a SEED Alapítvány kínál a mikro- és kisvállalkozások számára.

A program hozzájárul a vállalkozások fejlesztéséhez szükséges gyakorlati tudás megszerzéséhez és segítséget nyújt a vállalkozói források és felhasználásukhoz szükséges tudás feltérképezéséhez és megszerzéshez is.

Kik vehetnek részt a programban?

Mindazon mikro- és kisvállalkozás képviselője, aki szeretne szintet lépni a vállalkozásával, vagy nehézségei, elakadási vannak és ehhez célzott segítséget venne igénybe. 

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz és mennyibe kerül?

A komplex vállalkozásfejlesztési program több, egymásra épülő eseményből áll.

  1. lépcső - Tudásmegosztó konferenciák 
  2. lépcső - Gyakorlatorientált, fejlesztési célú workshopok 
  3. lépcső - Speciális, személyes tanácsadási lehetőségek

A programokon a részvétel díjmentes és a tudatos építkezés jegyében a lépcsők egymást követik, így először a tudásmegosztó eseményekre szükséges regisztrálni.
Ezen alkalmak keretében van lehetőség jelentkezni a további lépcsők igénybevételére, mellyel mintegy 170 ezer forintot értékű szolgáltatáscsomag válik elérhetővé a vállalkozások számára. 

Mikor indult és hol lehet csatlakozni a programhoz?

A programsorozat 2022. április 13.-án indult Szekszárdon, mely rendezvény központi témája az emberi erőforrás, mint vállalkozások egyik kulcstényezője volt.  

2022-ben további helyszíneken – Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged, Székesfehérvár, Tapolca- eltérő témában, de azonos felépítésben további online és offline események kerülnek megrendezésre a program során. A részletekről hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket.

További részletek és információ:
SEED Alapítvány 
www.seed.hu,
mentorprogram@seed.hu